top of page

Persondatapolitik for Jungshoved Præstegaard

Persondatapolitik hos Jungshoved Præstegaard

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Jungshoved Præstegaard.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe services fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. Geografisk placering (inden for nærmer radius), navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer, personlig status og køn.

Jungshoved Præstegaard indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

 

-Besøger vores hjemmeside

- Forespørger på en af vores services

- Booker en af vores services

- Tilmelder dig vores nyhedsbrev

- Anmelder vores hjemmeside

- Sender os spørgsmål eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.jungshovedpraestegaard.dk er Jungshoved Præstegaard, Stavreby Strandvej 4, 4720 Præstø– CVR 19770907.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere den service, som du har forespurgt på eller bestilt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne koordinere servicen med dig, samt fremsende faktura.

 

Når du betaler for din service indsamler vi dit navn og dine kontooplysninger eller kortoplysninger. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

 

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding.

Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

 

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af en ydelse, vil du desværre ikke have mulighed for at købe services af os på vores hjemmeside eller af vores virksomhed.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud)

vil blive slettet 3 år efter, at du har modtaget din ydelse.

 

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

 

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside eller virksomhed, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden.
Det vil i den forbindelse være den gældende anmeldelsessides persondatapolitik, du bør forholde dig til.

 

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Wix.com som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Wix.com’s datacentre.  

 

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af.

Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

  • At få slettet persondata
     

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@jungshovedpraestegaard.dk.

bottom of page